Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2435 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kerstmannen rennen benen uit lijf voor goed doel

Een horde kerstmannen die de benen uit het lijf loopt. Wie wil dat nou niet zien? En al helemaal als het voor een goed doel is. Op zondag 15 december 2013 klinkt het startschot tijdens het grote evenement Winter in Zuid. Om 12:00 uur op het Besterdplein. Wie als eerste finisht!

De rode menigte rent als een gek via de binnenstad naar het Korvelplein. Daar kunnen de kerstmannen even op adem komen onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens wordt de wisselbeker uitgereikt. Op het Korvelplein vindt onder het genot van een hapje en een drankje de feestelijke uitreiking van de wisselbeker plaats. Een kerstmannenpak ontvangt u aan de start.

Ziet u zichzelf al hijgend in een kerstmannenpak over de lintwegen rennen? Waarom niet, want het is voor een goed doel! Deelname is gratis, al vragen wij wel om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Want het is dan tenslotte Kerst. U kunt uw munt-of briefgeld voor het startschot deponeren in de ‘supersantagoededoelenbus’ deponeren.

Meerennen met de Super Santa Run 2013? Meld je aan via https://apps.facebook.com/santaruntilburg/.
Goede doelen Tientallen deelnemers hebben zich al ingeschreven. Ook dit jaar rennen we voor een goed doel. U mag zelf bepalen welk doel. De organisatie van de Super Santa Run 2013 heeft er drie uitgekozen.

Reeshof For Cancer: Deze stichting zamelt geld in door middel van een sportieve uitdaging om kankerpatiënten goede levenskwaliteit te geven.

De Voedselbank: Deze stichting zet zich in voor huishoudens die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen.

Tilburg Trappers: De jeugdspelers van Tilburg Trappers trainen minimaal twee keer per week. Er wordt geld ingezameld om de spelertjes te voorzien van hesjes en pionnen.

U kunt stemmen  op een van deze goede doelen via https://apps.facebook.com/santaruntilburg/. Het goede doel dat zaterdag 14 december om 17:00 uur de meeste stemmen heeft, wint 250 euro!

Winter in Zuid
Winter in Zuid is een doorgewinterd evenement op de hele Korvelseweg, inclusief het Korvelplein en het Sint Annaplein. Zondag 15 december 2013 komen duizenden bezoekers langs om te genieten van een kopje warme chocomel, glühwein, leuke optredens en het thema Anton Pieck. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een bekend spektakel in Noord-Brabant.

Reageer op dit bericht