Nieuws

gratis naar Willem II
Let op! Dit artikel is al 1635 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kinderen een heel seizoen gratis naar Willem II

Wist je dat Willem II het heel belangrijk vindt om heel veel kinderen aan de club te verbinden? Wist je ook dat kinderen onder de 13 jaar daarom een heel seizoen lang gratis naar Willem II kunnen? Dat kan met de 013-actie!

Alle WII Kings-leden krijgen de mogelijkheid een SeizoenClubCard aan te vragen voor het seizoen 2017-2018. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis SeizoenClubCard krijgt in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. Had je afgelopen seizoen een 013-SeizoenClubCard? Dan kun je deze tot en met 6 juni verlengen voor seizoen 2017-2018. Had je afgelopen seizoen géén 013-SeizoenClubCard maar wil je deze voor komend seizoen wel aanvragen? Dat kan vanaf 15 juni!

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Lees daarvoor onderstaande voorwaarden.

Ben je al lid van WII-Kings?

Je kunt dan de 013-SeizoenClubCard op twee verschillende manieren aanschaffen voor seizoen 2017-2018. De eerste optie is om samen met je ouder/verzorger naar de receptie te komen en hier je 013-SeizoenClubCard te verlengen of aan te vragen.

Als je al lid bent van de WII Kings én als je ouder/verzorger zijn/haar SeizoenClubCard voor seizoen 2017-2018 al heeft verlengd of aangeschaft, dan kun jij je 013-SeizoenClubCard verlengen of aanvragen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin duidelijk dat je al lid bent van de WII Kings, het klantnummer (het nummer op de SeizoenClubCard) van de betalende ouder/verzorger én welk vak jouw voorkeur heeft.

Nog geen lid van WII-Kings?

Lid worden van WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Kom samen met jouw ouder/verzorger naar de receptie in het Koning Willem II stadion, of vul online het aanmeldformulier in en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie over WII Kings.

Voorwaarden 013-actie:

  • Deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen die op 1 juli 2017 jonger zijn dan 13 jaar.
  • Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
  • Dit lidmaatschap kost €18,96 per jaar.
  • Deze actie is vooral gericht op vak K, het kindervak. De andere vakken zijn met bijbetaling mogelijk.
  • Je krijgt het tarief van vak K dan als korting. De kosten van een SeizoenClubCard van vak K zijn €80,00.
  • Vak ABC, E en P zijn niet mogelijk met deze actie.
  • Huidige WII Kings-leden hebben voorrang bij het aanvragen van een gratis 013-SeizoenClubCard.
  • Er kan maximaal één 013-halve SeizoenClubCard worden aangevraagd per betalende ouder/verzorger.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.
  • Misbruik wordt bestraft.

Tarieven

Kik hier voor een overzicht met de tarieven.

Voorwaarden

De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden in het Koning Willem II stadion en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Willem II via 013-5490590, info@willem-ii.nl of langs komen in het Koning Willem II stadion. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.

Reageer op dit bericht