Nieuws

Pakje Kunst
Let op! Dit artikel is al 390 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kinderen helpen mee aan realiseren 400 mini kunstwerken voor Pakje Kunst

In de maand november kunnen kinderen uit de Reeshof meewerken aan een bijzondere uitdaging; het realiseren van 400 mini kunstwerken voor een Pakje Kunst TAKE OVER!

Kunstworkshops

Bakfietsjuf Marjo Dirks gaat tijdens verschillende kunstworkshops kinderen in de leeftijd 4 – 12 jaar uitdagen om creatief bezig te zijn. Ze kunnen als anonieme kunstenaar hun talent delen met iemand die ze niet kennen. De workshops vinden plaats bij scholen, bso’s en bij de bibliotheek Heyhoef waar openbare workshops plaatsvinden voor alle kinderen die mee willen werken aan deze uitdaging.

De bonte verzameling wordt van 9 t/m 18 december tentoongesteld in de Bibliotheek Heyhoef. En daarna verpakt voor een Pakje Kunst TAKE OVER! Bezoekers van Spruit kunnen van 27 t/m 30 december een uniek kunstwerk uit de automaat van Pakje Kunst trekken in de binnenstad van Tilburg.

Openbare workshops bij de bibliotheek Heyhoef

Alle kinderen uit de Reeshof zijn welkom om mee te werken aan deze uitdaging van 400 kunstwerken! In bibliotheek Heyhoef vinden op woensdag 11 en 18 november en op vrijdag 20 november openbare workshops plaats voor kinderen vanaf 6 jaar.

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk via heyhoef@bibliotheekmb.nl. Meer informatie is te vinden via www.spruittilburg.nl.

Initiatief van…

Deze Pakje Kunst TAKE OVER! is een initiatief van De Bakfietsjuf, cultuurcoach Nina Ruge en Spruit. In samenwerking met Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO studio-T, BSO Meander, BSO Boemrang, BS Hartevelden, BS de Wegwijzer en wordt ondersteund door o.a. Art-fact, Reeshof Cultuurt en het Boekenschop.