Nieuws

willem II
Let op! Dit artikel is al 1512 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kinderen voor €2,50 naar Willem II – FC Twente zondagmiddag

De wandeling naar het stadion aan de hand van je vader, het binnenlopen van het vak en jezelf vergapen aan je idolen in het rood-wit-blauw: bijna iedere Willem II supporter is op deze manier verliefd geworden op de Tricolores. Aanstaande zondag staat Willem II – FC Twente op het programma en je hebt als vader of moeder de unieke kans om je zoon of dochter te besmetten met het rood-wit-blauwe virus. 

Een kaartje voor kinderen kost namelijk slechts €2,50. Voor de wedstrijd zijn er talloze activiteiten voor kinderen op Kingo’s Square. Kinderen kunnen hier springen op het Willem II-springkussen, rennen over de stormbaan of geschminkt worden als een stoere tijger of een mooie prinses. Kingo, de mascotte van Willem II, nodigt alle jonge Willem II supporters uit om samen een gave middag te beleven bij de ingang van Vak K en de trainingsvelden achter het Koning Willem II Stadion.

Voor €2,50 naar Willem II – FC Twente

Iedereen t/m 12 jaar kan voor maar €2,50 de wedstrijd bezoeken (met uitzondering van de hoofdtribune en business-seats). Kaartjes kun je kopen bij de stadionreceptie of online op www.besteljekaartje.nl. Kingo’s Square is alleen toegankelijk wanneer je een kaartje voor de wedstrijd hebt. Koop snel je kaarten voor jou en je kids en kom vanaf 13:00 uur gezellig naar Kingo’s Square. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Kaartverkoop overige wedstrijden

Overigens is de voorverkoop van de thuiswedstrijden tegen clubs als NAC Breda en Ajax onlangs begonnen. Je kunt ook voor deze wedstrijden je kaartje aanschaffen via www.besteljekaartje.nl.

Reageer op dit bericht