Kinderstad kleurt Tilburg oranje

Kinderstad kleurt Tilburg oranje

Kinderopvangorganisatie Kinderstad Tilburg besteedt op een ludieke manier aandacht aan de komst van het Koningspaar naar onze stad. Het doel is in aanloop naar 27 april aandacht te vragen voor Tilburg als prachtige stad voor kinderen om in op te groeien. Met een aangepast logo, Oranje Kleurenweek, Oranje Waslijn Challenge en een facebookpagina waarop ouders hun favoriete kinderspeelplek van de stad kunnen delen.

De locaties van Kinderstad Tilburg waar je de komende weken activiteiten en acties kunt verwachten kun je herkennen aan het speciale Koningsdag logo van Kinderopvangorganisatie Kinderstad.

Kinderstad kleurt Tilburg oranje

Oranje Waslijn Challenge

Naast allerlei leuke activiteiten voor de kinderen tijdens een speciale Oranje Kleurenweek (in de week voorafgaand aan Koningsdag) organiseren de locaties onderling ook een Oranje Waslijn Challenge. Het doel is om de langste, aaneengesloten waslijn met oranje kleding op te hangen bij de locatie. De locatie met de langste waslijn wint een leuke dag voor alle kinderen. Ouders, omwonenden en partners worden actief bij de challenge betrokken. De challenge start maandag 3 april en duurt tot Koningsdag.

Tilburg Kinderstad

Los van de kinderopvang heeft Kinderstad het initiatief genomen om een facebookpagina te starten waarmee aandacht wordt gevraagd voor alle leuke, mooie, bijzondere plekken voor kinderen in de stad. Doel is om de Oranjes te laten zien wat voor geweldige stad Tilburg is voor haar jongste inwoners. Ouders en anderen kunnen op deze pagina hun favoriete stek delen en daarnaast worden leuke Oranjeactiviteiten voor kinderen gedeeld. De pagina @TilburgKinderstad heeft inmiddels meer dan 400 volgers.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg: