Kings Square krijgt vervolg in het voorjaar

kings square

Rondom de laatste twee thuiswedstrijden van Willem II, tegen FC Utrecht en FC Groningen, vond er een pilot van het Kings Square plaats. Door het grote succes, krijgt dit supportersevenement in het voorjaar een vervolg.

Verschillende activiteiten voor jong en oud

Op Kings Square vonden verschillende activiteiten voor jong en oud plaats, en uiteraard was er genoeg lekkers te eten en te drinken. De jongste supporters konden zich tijdens dit kleine supportersfestival onder andere uitleven op het springkussen, terwijl de overige supporters konden genieten van een broodje Jantje of een speciaalbiertje. Een DJ bracht de stemming voor aanvang van de wedstrijden er in.
Het Kings Square bevond zich tussen het gebouw van Van Boekel, Smits & Willems en het kassagebouw en was 1,5 uur voor tot drie uur na afloop van de wedstrijden geopend. Doordat het Kings Square werd afgeschermd, konden alle supporters die naar de wedstrijden gingen continu in- en uitlopen.

Kings Square terug in het voorjaar

Willem II heeft de afgelopen dagen met de klankbordgroep Marketing Communicatie en Bonheur Horeca Groep een prima evaluatie gehad omtrent de eerste twee edities van het Kings Square. Vanuit alle partijen waren de reacties positief. Uiteindelijk is er voor gekozen, mede door de weersafhankelijkheid, om dit mooie supportersevenement een vervolg te geven in het voorjaar

Actie rondom Willem II – PSV

Omdat er dus geen Kings Square wordt georganiseerd rondom de wedstrijd Willem II – PSV, komt er een DJ draaien op het plein voor D’n Beitel. Daarnaast kan je gebruik maken van de ludieke actie van Bonheur: “Liever te dik in de kist, dan weer een elftal gemist”. Bij het draaien van dit (bekende en populaire Beitel) nummer kunnen supporters voor de wedstrijd 11 bier bestellen, waar ze dan 11 gratis schrobbelèr bij krijgen. Kaarten bestellen voor deze wedstrijd kan hier.

Heb jij Kings Square gemist tijdens de laatste twee thuiswedstrijden van de Tricolores of wil je eventjes herinneringen ophalen? Bekijk dan de fotoreportage die Jules van Iperen maakte of zie onderstaande sfeerimpressie.