Kings Square wegens succes verlengd

kings square

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Kings Square plaats voor vak P bij het Koning Willem II Stadion. Honderden Willem II supporters kwamen vroeg naar het stadion en genoten zichtbaar van de muziek, lekkere hapjes en heerlijke bieren.

Conclusie: de eerste editie van Kings Square is geslaagd en dus hebben Willem II, Bonheur Horeca Groep en de Klankbordgroep Marketing Communicatie besloten om het evenement aanstaande zaterdag voort te zetten. Natuurlijk zijn er een aantal verbeterpunten die inmiddels zijn geëvalueerd. Zo zal Kings Square aanstaande zaterdag worden aangevuld met sfeerverlichting, wordt er een bockbier van Hertog Jan aan het bierassortiment toegevoegd en zal het festivalterrein worden aangekleed met spandoeken van Tilburg Tifosi.

Maar dat is nog niet alles! Bonheur heeft een speciaal ‘Kings Square menu’ samengesteld die helemaal past bij het seizoen. Voor €7,50 heb je namelijk een broodje beenham én een bockbiertje. Ook Cookaholics, Broodje Jantje en de Smulkar keren aanstaande zaterdag terug op Kings Square. Overige bieren op de tap: Weizener van Hertog Jan, Leffe Dubbel en uiteraard pils van Jupiler.

Fotograaf Jules van Iperen van Tilburg.com is aanwezig om de Willem II supporters op de foto te zetten. Deze sfeerreportage wordt een dag later gepubliceerd op www.tilburg.com/fotos.

Voor jong & oud

Terwijl papa geniet van een biertje kunnen de jongste Willem II-ers zich vermaken op verschillende attracties. ‘’Kings Square is een mooi initiatief van de klankbordgroep. Wij vinden het mooi om te zien dat supporters de samenwerking met ons zoeken en daarmee een geslaagd evenement voor jong & oud organiseren,’’ aldus Kees Visser van Willem II.

Gijs Eskes van Bonheur Horeca Groep bevestigt dit. ‘’Wij denken graag mee en merken dat de klankbordgroep met hele goede ideeën komt. Dit resulteert niet voor het eerst in een mooi evenement waar wij graag onze naam aan verbinden.’’

Daar sluit Bud Stubbe van de Klankbordgroep Marketing Communicatie zich bij aan. ‘’Willem II is meer dan 90 minuten voetbal. Wij zijn blij dat we met evenementen zoals Kings Square kunnen bijdragen aan het saamhorigheidsgevoel van Willem II supporters.’’

Meer informatie

Kings Square is aanstaande zaterdag gratis te bezoeken op vertoon van een SeizoenClubCard of wedstrijdkaartje. Kaarten zijn te bestellen op www.besteljekaartje.nl. Kings Square gaat om 17:00 uur open en gaat na de wedstrijd nog een uur of drie door.

kings-square-poster