Klant zoekt Boeren Hasseltstraat

‘Momenteel is het zo ingewikkeld ons bedrijf te vinden dat we hieraan maar een wending hebben gegeven onder het motto “Klant zoekt Boeren Hasselstraat”. Via onderstaande omschrijving en via onze advertenties hopen we het klanten duidelijk te maken dat we nog steeds bereikbaar zijn, maar dan wel via een andere route’ . Aldus Corina van Boeren Hasselstraat de subtiele verwijzing naar het populaire TV programma verklarend.

Zoekplaatje
Het is vanaf 20 oktober 2014 een zoekplaatje in de omgeving Wilhelminapark-Kwaadeindstraat. De straten liggen ten behoeve van de riolerings-renovatiewerkzaamheden her en der open. Het is dus voor klanten van de diverse winkels in de omgeving daar moeilijk winkelen. Vooral met de auto zijn de diverse bedrijven in bijvoorbeeld de Hasseltstraat erg moeilijk bereikbaar.

Met deze werkzaamheden is de kruising Kwaadeindstraat richting Hasseltstraat dicht. Zodoende is Boeren Hasseltstraat het best bereikbaar via het Textielplein (vanuit de Ringbaan Noord dus) of via de Dillenburglaan (vanuit de Ringbaan West).

In de loop van het volgende jaar kan dat telkens veranderen: ‘Hierover zullen wij onze klanten tijdig berichten en er wellicht nog wat leuke activiteiten aan koppelen om het showroombezoek wat attractiever voor hen te maken’. Aldus meubelzaakeigenaren  Corina en Leo van Boeren Hasseltstraat.

Ook de gemeente heeft toegezegd de bereikbaarheid voor de winkeliers duidelijk te ‘communiceren’ en de klanten met borden duidelijk te maken hoe ze in de Hasseltstraat toch hun inkopen kunnen blijven doen.

‘Wij zijn hier afhankelijk van en hopen dat een ieder toch de moeite wil blijven nemen om wat om te rijden en ons motto ”Klant zoekt Boeren Hasseltstraat” letterlijk te nemen!!’