Nieuws

kinderspeurtocht
Let op! Dit artikel is al 184 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kleine speurneuzen opgelet: Groenrijk Tilburg organiseert kinderspeurtochten in de zomervakantie

De zomervakantie is begonnen, dat betekent tijd voor leuke dingen. Mocht de creativiteit en inspiratie op zijn, maak je dan geen zorgen! Bij Groenrijk Tilburg is een leuke speurtocht uitgezet voor de kleine speurneuzen. De kinderspeurtocht loopt door de winkel en bevat leuke opdrachten en vragen. 

Kinderspeurtochten

De kinderspeurtocht begint in de proeftuin van Groenrijk. Hier kunnen de deelnemers zich aanmelden en krijgen ze een formulier waarop de opdrachten staan. Tijdens de tocht passeren de deelnemers iedere afdeling in de winkel. De speurtocht eindigt vervolgens weer waar hij begon: in de proeftuin. Daar kunnen ze het formulier inleveren en krijgen ze een verfrissende beloning uitgereikt.

Proeftuin

Terwijl de kinderen genieten van hun beloning kunnen de ouders zichzelf ook even verwennen in de proeftuin van Groenrijk. Dit kan natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee. Naast koffie, thee en gebak geniet je ook van diverse broodjes in de proeftuin. Denk onder andere aan clubsandwiches, maar ook broodjes met carpaccio, pittige kip, roombrie, tonijnsalade en meer. Daarnaast staan er ook soepen, wraps en salades op het menu.

Over GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is een allround tuincentrum in Tilburg-Noord. Het tuincentrum is in 2015 volledig verbouwd en de trend en sfeer afdeling is in januari 2019 vernieuwd en uitgebreid. GroenRijk Tilburg biedt alles op het gebied van binnen- en buitengroen, dierenverzorging, vijverartikelen, tuinmeubels, overkappingen, barbecues, trend en sfeer en potterie. Voor de laatste informatie over GroenRijk Tilburg kijk je op de website, de Facebook– of de Instagrampagina.