Klundert Muziek bestaat 25 jaar!

Op 10 oktober 2011 bestaat Klundert Muziek 25 jaar. Klundert Muziek is een begrip in Tilburg en omstreken en is betrokken bij allerlei muziekinstellingen, scholen, theaters en (muziek)verenigingen. Al 25 jaar voorzien we amateur en (semi)professionele artiesten van muziekinstrumenten, licht,- en geluidsapparatuur.

Dit jubileum wordt gevierd met een feestelijke koopzondag op zondag 9 oktober 2011. Op deze koopzondag organiseren we ook diversen product demonstraties en clinics en hebben we spectaculaire aanbiedingen. Voor een selectie, zie: www.klundertmuziek.nl/downloads/KlundertMuziek_25jaar.pdf

Geschiedenis Klundert Muziek:
Het begon allemaal toen Toine van de Klundert ging werken bij Rossmeisl, in de Juliana van Stolbergstraat te Tilburg. Al snel was Toine daar de expert op het gebied van o.a. toetsinstrumenten.

In ruim 8 jaar werd Toine steeds meer het boegbeeld in deze (destijds meest) populaire muziekzaak in Tilburg. Toine besloot, na omstandigheden in de familie Rossmeisl, zelf een muziekzaak te beginnen. In de oude Sparwinkel in Oisterwijk begon hij met het verkopen van muziekinstrumenten. In 1994 is het bedrijf verhuist naar de Bedrijfsweg 13 en met 1000 m2 is deze muziekzaak inmiddels landelijk een begrip!

Over Klundert Muziek:
Op het industrieterrein van Oisterwijk vind u een 1000m2 grote showroom, vol met professionele muziekinstrumenten, licht,- geluidsapparatuur en een demo-ruimte. Er is volop parkeergelegenheid. We staan bekend om onze vertrouwde service, vakkundige verkoopspecialisten en scherpe prijzen. Ook hebben we een eigen technische dienst in huis voor reparaties en installatieprojecten.
 
Onze klantengroep:
We mogen met trots zeggen dat zo’n 120 scholen in onze klantenbestand staan opgenomen. Buiten deze scholen leveren we aan theaters, academies, pretparken, studio’s, jongerenwerkcentra, MFA’s en (overheids) instellingen. Bekende namen zijn bijvoorbeeld: Rockacademie, Fontys Conservatorium, Factorium, Station Zuid etc.

“We besteden ook veel aandacht aan regionale muziekgroepen, bandjes, zangkoren en theater / musicalverenigingen en vooral aan particulieren. Het hobbyisme onder de muziekliefhebbers in Brabant is enorm groot en hier in Oisterwijk kunnen zij hun hart ophalen. De keuzes die wij bieden zijn absoluut ongekend in de regio”. Per jaar helpen we zo’n 8.500 klanten!

Ontwikkelingen:
De afgelopen jaren is Klundert Muziek sterkt uitgebreid, o.a. met een professionele verhuurafdeling en installatieafdeling. We voorzien inmiddels vele evenementen, theaterproducties en festivals van geluids, beeld,- en lichtapparatuur (bijv. Hap Stap Festival, Musicalvereniging On Stage, DanceMasters Van Opstal, Zomerpodium Piushaven, Tilburg Spint etc.). Ook hier is service voor ons belangrijk, we hebben dan ook een 24 uurs storingsdienst voor deze afdeling.

Onze Pro Install afdeling levert allerlei geluid, licht, beeld en muziekinstallaties. We zijn volledig merk- en productonafhankelijk. Hierdoor zijn we in staat het beste van alle fabrikanten te combineren tot systemen die volledig aangepast zijn op een specifieke toepassingen en/of situatie. De technische mogelijkheden zijn belangrijk, maar ook de prijs/kwaliteit verhouding zodat we niet alleen high-end zijn, maar ook voor elk budget de juiste oplossing hebben tegen concurrerende condities.

Webshop
Sinds 4 jaar hebben we een uitgebreide webshop die onlangs volledig vernieuwd is. Ons complete assortiment staat online (met real time voorraad status) en is direct te bestellen!  Via o.a. Twitter ( @KlundertMuziek) houden we onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op muziekinstrumenten en A/V techniek.