Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2206 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Korte Heuvel organiseert voor tweede keer Klûntocht

De Korte Heuvel organiseert zondag 17 januari 2016 voor de tweede maal de Tilburgse Klûntocht. Een tocht met een verkenning langs de elf Friesche steden waartoe elf verschillende cafés op de Korte Heuvel zijn omgedoopt. In totaal zijn er elf gelegenheden (stempelposten) die zich bij de Tilburgse Klûntocht hebben aangesloten.

Klûntocht

Doe je mee aan de Klûntocht? Dan word je uitgenodigd om in elke Friesche stempelpost een stempel op te halen. Heb je de Klûnkaart vol gestempeld?

De gehele tocht heeft een carnavaleske inslag en staat in het teken van de Elfstedentocht. Het wordt gezien als een unieke voorbereiding op het Tilburgse carnaval dat drie weken daarna plaats vindt. Opgeluisterd door een groot aantal gezellige carnavalsbandjes loop je in jouw meest carnavaleske pak de Klûntocht.

Meer informatie

De stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende kroegen en kosten €3,50. Ga gezellig mee klûnen, ga langs de elf verschillende kroegen/Friesche steden en pak daar een biertje. Actuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Klûntocht en het Facebookevenement.

Sfeerimpressie

Vorig jaar werd de Klûntocht voor de eerste keer georganiseerd en daar kwamen honderden carnavalsliefhebbers op af. Daar willen ze nu natuurlijk ruim overheen! Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de Klûntocht van vorig jaar.

Reageer op dit bericht