Nieuws

Garlic-free-license-CC0
Let op! Dit artikel is al 271 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een en al knoflook tijdens Theresia’s Stinkend Gezellige Knoflookfeest

Dit jaar vindt voor de derde keer Theresia’s Stinkend Gezellige Knoflookfeest plaats; een wijkoverstijgend wijkfeest waar bezoekers thuis gemaakte knoflookhapjes ruilen en meer. Op zondag 3 september vindt dit evenement plaats. Lees snel verder als jouw nieuwsgierigheid geprikkeld is!

Knoflookfeest

“Ook tijdens de komende editie van Theresia’s Stinkend Gezellige Knoflookfeest gaat het weer vooral om het ruilen van lekkere knoflookhapjes die de bezoekers thuis zelf gemaakt hebben”, zegt organisator Piet Maas over het wijkoverstijgende wijkfeest dat op zondag 3 september voor de derde keer op het Theresiaplein wordt gehouden. “Maar natuurlijk zal er ook allerlei lekkers te eten zijn voor de mensen die zelf geen hapjes meebrengen. Met levensgrote spellen voor de kinderen, knoflookkweker Kees Huijbrechts uit Amersfoort, diverse niet-podiumgebonden acts en live muziek van onder meer de Engelse band Wilson denk ik dat we ook dit jaar weer kunnen spreken van een adequaat programma.”

Geen culinaire concurrentie

Het Knoflookfeest wordt dit jaar gehouden op dezelfde dag dat elders in de stad de Tilburg Ten Miles wordt gelopen. “Daar is over nagedacht”, verzekert mede-organisator Beewee Nederkoorn. “Vorig jaar hadden we nogal wat concurrentie – er werden tijdens het Knoflookfeest wel vier andere culinair georiënteerde evenementen in de nabije omgeving gehouden. We vermoedden dat niet veel evenementen op de dag van de Ten Miles georganiseerd zouden worden. Bovendien is het hardloopevenement zo ongeveer afgelopen als het Knoflookfeest net lekker begint te walmen, zodat men na het lopen lekker kan komen ontspannen. Of nog even kan afkicken door mee te doen met de knofloopwedstrijd op het plein.”

Theresia’s Stinkend Gezellige Knoflookfeest begint om 14.00 uur en duur tot 20.00 uur. De entree is gratis, de gezelligheid gegarandeerd. Kijk ook eens op de Facebookpagina.

Knoflookfeest

 

Ook tijdens de derde editie van het Knoflookfeest zal knoflookkweker Kees Huijbrechts van Eemlook uit Amersfoort weer aanwezig zijn met allerlei knoflooklekkernijen.

Reageer op dit bericht