Nieuws

Koningsdag Willem II
Let op! Dit artikel is al 567 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koningsdag Willem II groot succes: een vol programma & meer dan 5000 bezoekers

Op zaterdag 4 augustus stond de jaarlijkse Koningsdag (open dag) van Willem II op het programma. Een dag vol activiteiten en vermaak voor jong en oud. Uiteindelijk kwamen meer dan 5000 Willem II supporters af op de open dag, waardoor gerust gesteld kan worden dat het een groot succes was! Hierbij een korte terugblik. 

Wil je graag alle foto’s bekijken van Koningsdag Willem II. Fotograaf Ralph Jacobs was erbij en maakte een mooie reportage. Je kunt deze hier bekijken.

Koningsdag Willem II

Handtekeningen scoren

Een van de leukste activiteiten van Koningsdag Willem II was toch wel het handtekeningen scoren van alle selectiespelers. Net zoals bij eerdere edities werd een handtekeningen kaart uitgedeeld, waarmee de kids alle handtekeningen konden verzamelen. Bekijk hieronder een paar mooie foto’s van de signeersessie!

IMG_4988 IMG_4959 IMG_4973IMG_5038

Andere activiteiten

Naast de oefenwedstrijd en het scoren van alle handtekeningen, viel er op Koningsdag nog veel meer te beleven. Zo werd Freek Heerkens officieel Koningskind van de club, omdat hij vorig seizoen zijn 100e wedstrijd in het rood-wit-blauw speelde, en werden alle (nieuwe) spelers gepresenteerd.

Ten slotte konden alle Willem II supporters een balletje trappen met oude glorie, kans maken op mooie prijzen in de speed cage van Brussels Airport en werd de auto van één echte supporter in Willem II stijl bestickerd. Bekijk hieronder een aantal mooie foto’s van de hoogtepunten.

IMG_4837 IMG_4858 IMG_4933 IMG_4893

Reageer op dit bericht