Programma Koningsdag Willem II bekend

Willem II

Aanstaande zaterdag is de Koningsdag van Willem II. Wil jij weten wat deze dag te doen is in en rondom het Koning Willem II stadion? Zie hieronder het programma.

Om 13.00 uur wordt het Koningsdagterrein geopend. Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten. Klim jij tot grote hoogte in de klimtoren? Of ben jij het snelste in de raceroom? Uiteraard kun je ook bij de verschillende kraampjes shirts en andere fanartikelen kopen, een SeizoenClubCard bestellen of kaartjes kopen voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse of de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Uiteraard is op de Koningsdag genoeg lekkers te eten en te drinken.

Inzamelingsacties voor standbeeld Jan van Roessel

Ook is er een loterij om geld in te zamelen voor het standbeeld van Jan van Roessel. Bij deze loterij zijn zeer mooie prijzen te winnen, zoals de Willem II custom made koelkast, wedstrijdshirts, een VIP-avond voor twee personen en zelfs een SeizoenClubCard! Naast de loterij wordt gecollecteerd voor het beeld. De collecte start om 14.00 uur bij de ingangen van het stadion, voorafgaand aan de Jan van Roessel Memorial. Draag jij ook een steentje bij aan het standbeeld van onze Willem II- er van de eeuw?!

Jan van Roessel Memorial: Willem II – RCD Mallorca

Om 14.30 uur is de aftrap van de Jan van Roessel Memorial. Willem II neemt het op tegen RCD Mallorca, dat uitkomt in de Spaanse Segunda División. De toegang tot deze wedstrijd is gratis! Je hebt géén kaartje nodig.

WEURO 2017

Na deze laatste vriendschappelijke wedstrijd in aanloop naar het nieuwe Eredivisieseizoen, wordt de kick-off gedaan voor WEURO 2017: het EK voor vrouwen, dat over een jaar gespeeld wordt in Nederland. Tilburg is speelstad van vijf EK-wedstrijden en tijdens Koningsdag is omtrent dit WEURO 2017 al veel te zien en te doen.

Presentatie spelers & staf

Hierna worden de spelers en staf van Willem II gepresenteerd op het podium op het Koningsdagterrein. Uiteraard krijgen alle supporters na deze presentatie de mogelijkheid om met de spelers op de foto te gaan of een handtekening te scoren! Om 18.30 uur is de Koningsdag afgelopen.

Willem II hoopt zoveel mogelijk supporters te mogen verwelkomen tijdens de Koningsdag in het jubileumjaar van Willem II!

Programma Koningsdag Willem II

  • 13:00 uur: Start Koningsdag
  • 14:00 uur: Stadion open/start collecte
  • 14:30 uur: Jan van Roessel Memorial: Willem II – RCD Mallorca
  • 17:00 uur: Presentatie spelers en staf
  • 17:45 uur: Handtekeningen en foto’s
  • 18:30 uur: Einde Koningsdag