Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1474 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koop nu je kaarten voor de BOV-uitreiking

De kaartverkoop van hét netwerkevenement van Brabant op 7 december 2017 is reeds van start gegaan!

De avond brengt onder meer een luxueus vijfgangendiner, gefaciliteerd door 5 toonaangevende restaurants uit de regio Hart van Brabant. Vanzelfsprekend is er aandacht voor onze drie finalisten: Kivits Drunen B.V., HBL Online (Gereedschapcentrum) en KTBA People in Food. Maar onze nog geheime bekende presentator/presentatrice belicht ook het jaarthema Fast Forward uit verschillende invalshoeken.

Climax van de avond is de verkiezing van de winnaar van de BOV-Trofee door de jury. Deze bestaat zoals ieder jaar uit de captains of industries. Voor dat het zo ver is, levert u ook nog een bijdrage op de avond in het kader van de aanmoedigingsprijs JKJT. U bent zelf onderdeel van de stemming om de winnaar van de JKJT 2017 te bepalen!

Wilt uw deel uitmaken van dit spectaculaire evenement en de uitreiking van de BOV-Trofee 2017 niet missen! Bestel dan snel uw kaarten hier!

 

Houdt de facebook pagina van de BOV in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws: https://www.facebook.com/BOVtrofee/

Reageer op dit bericht