Nieuws

gigantische snuffelmarkt
Let op! Dit artikel is al 1291 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koopjesjagers opgelet: gigantische snuffelmarkt bij Koning Willem II Stadion

Honderden kramen, een prachtige locatie en heerlijk weer: zondag 27 mei strijkt er weer een gigantische snuffelmarkt neer bij het Koning Willem II Stadion. Zowel op het hoofdterrein als op de buitenring van het stadion staan kramen met mooie spulletjes. 

Gigantische snuffelmarkt

Er zijn weer een hoop zolders en schuren leeggehaald om de vlooienmarkt aan te kleden. De spulletjes gaan zondag tegen dumpprijzen weg. Zeker als je binnenkort zelfstandig gaat wonen is deze vlooienmarkt het bezoeken meer dan waard. Er zijn stands met gebruikte stofzuigers, gasfornuizen, keukenmachines, maar ook kraampjes met meubelen en servieswerk. Ook liefhebbers die geïnteresseerd zijn in decoratieve spulletjes kunnen hun hart ophalen. Er zijn ook verschillende antieke en nostalgische spullen op de markt te vinden. En uiteraard voor de verzamelaar verschillende postzegels, singles, cd’s, munten en meer.

Er worden verschillende terrassen ingericht op de markt voor een hapje en een drankje. Kortom: er is van alles te doen. De grote snuffelmarkt is van 10:00 – 17:00 uur te bezoeken.

Reageer op dit bericht