Koopjesjagers opgelet: Stadsstrand Waterjump staat te koop

stadsstrand

Strandliefhebbers, koopjesjagers en tuinverbouwers opgelet! In de maand juni kun jij een stukje Stadsstrand aanschaffen voor in jouw tuin. Helaas is er deze zomer geen Stadsstrand in Tilburg, hierdoor gaat de welbekende hippie-inrichting binnenkort in de verkoop.

Foto: Instagram

Al eerder was bekend dat het Stadsstrand haar vertrouwde locatie aan de Twentestraat moest verlaten. Het regelen van een nieuwe locatie lukte niet voor de zomer van 2017. “Na vier prachtige jaren moeten we nu één jaar overslaan om in 2018 ons vijf jarige jubileum te kunnen vieren. Gelukkig gaan we verder op een nieuwe locatie, met andere materialen.” Aldus Paul de Kanter van Stadsstrand Tilburg.

Palmbomen, picknicktafel, cocktailbar

Kortom: de gezellige inboedel van de voormalige horeca- en feestlocatie staat in juni te koop. Denk daarbij aan palmbomen, horeca inventaris, etenssetjes, emmers, stoelen, picknicktafels, een cocktailbar en accessoires. Om te kijken wat je kunt kopen, kun je een afspraak inplannen met eigenaar Paul. Alles staat opgeslagen aan de Hoevense Kanaaldijk.

Heb je interesse? Stuur een mail met je telefoonnummer naar paul@whatajump.nl en er wordt een afspraak gepland. Ook doet hij een oproepje voor ideeën voor de nieuwe locatie.