Nieuws

Unique Fashion Deals
Let op! Dit artikel is al 46 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koopjesjagers opgelet: Unique Fashion Deals open in de Heuvelstraat

Ga jij op vakantie? Of heb je gewoon zin om lekker te shoppen? Er is weer een nieuw winkeltje geopend in de binnenstad: Unique Fashion Deals. Ze verkopen verschillende soorten merkkleding, maar dan tegen fikse kortingen. 

Zo profiteer je er nu van kortingen van minstens 50 procent op merken als Gaastra en 7SQR. Je vindt de winkel tussen de Foot Locker en Eye Wish Opticiens. In het pand waar Unique Fashion Deals nu is geopend was eerder Le Ballon gevestigd.

Wijzigingen in de binnenstad

Ondanks dat het komkommertijd is, vinden er flink wat wijzigingen plaats in de binnenstad. Daar schreven we eerder al een artikel over. Zo openen in het Dwaalgebied meerdere lunchzaakjes, is er een groot ondergronds spellenplein aan het Pieter Vreedeplein geopend en draait De Koopman op volle toeren.

Ook meldt het Brabant Dagblad minder goed nieuws: Rib.Eye.Steak verlaat de Heuvelstraat.

Ga jij winkelen in Tilburg? Check dan ook vooral onze city guide met merken, ketens en boetiekjes die je zeker niet over mag slaan. Verder: ga vooral winkelen in de daluren in de Tilburgse binnenstad. Op doordeweekse ochtenden en zondagen is het een stuk minder druk, betaal je minder voor parkeren en staan er geen rijen. Driedubbele win!