Nieuws

kracht-on-tour-vrouwen-Midi-Tilburg
Let op! Dit artikel is al 500 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Event Kracht on Tour biedt vrouwen kansen naar werk

Vrouw en op zoek naar werk? Kom dan op donderdag 19 januari naar het Midi Theater in Tilburg. Feniks, Emancipatie Expertise Centrum, organiseert daar het event Kracht on Tour. Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen, hun eigen geld willen verdienen. Voor jou dus! Maak kennis met potentiële werkgevers, vrouwelijke ondernemers en wissel gezellig ervaringen uit. Zangeres Shirma Rouse treedt die ochtend ook op. Je bent welkom van 9.00 tot 12.45 uur. De toegang is gratis.

Ontmoet inspirerende ondernemers zoals Rian Donders, Hanane Abdellaoui en Karin Bruers. Tijdens dit event maak je kennis met zo’n 20 ‘dealmakers’: Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid, die jou betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk, of een cursus aanbieden. Start jij 2017 met een nieuwe uitdaging? Er zijn meer dan 600 deals beschikbaar!

Over Kracht on Tour

Wist je dat ongeveer de helft van de Nederlandse vrouwen minder dan 70% verdient van het netto minimum loon (900 euro per maand), en dus niet economisch zelfstandig is? In de regio Tilburg ligt dat percentage zelfs iets lager dan de helft. Kracht on Tour is een landelijk project om dit probleem onder de aandacht te brengen.

Meld je aan!

Doe mee en meld je aan voor Kracht on Tour, op donderdag 19 januari in het Midi Theater. Mail naar info@fenikstilburg.nl. Toegang en consumpties zijn gratis. Iedere 25e aanmelder ontvangt een bon voor een diner voor twee bij Kim’s Kroeg! Kijk voor meer informatie op www.fenikstilburg.nl.

Reageer op dit bericht