Nieuws

Beerwulf Brouwerijverkiezing
Let op! Dit artikel is al 542 dagen oud en wellicht niet meer relevant

KraftBier doet mee aan de Beerwulf Brouwerijverkiezing!

Ben jij een échte bierliefhebber en wil je graag dat jouw favoriete brouwerij de Beerwulf Brouwerijverkiezing wint? Breng dan snel je stem uit vóór 5 april 2018! 

Beerwulf Brouwerijverkiezing

Gemeenteverkiezingen, sleepwet… KraftBier klapt er ook nog even een verkiezing tegenaan! Zet Tilburg en Brabant op de kaart en je kunt KraftBier naar de landelijke finale stemmen door er samen voor te zorgen dat Noord-Brabant provinciewinnaar wordt. Je kunt stemmen via de website van Beerwulf Brouwerij verkiezing. Je hebt nog tot 5 april om te stemmen op jouw favoriete brouwerij! Wees er dus snel bij want voor je het weet is het 5 april! Check hier alvast de tussenstand, hoe de brouwerijen er nu voor staan.

Hoe werkt het?

In iedere provincie kiest het publiek online uit de genomineerde en aangemelde brouwerijen zijn favoriet. De twaalf provinciewinnaars gaan door naar de finaleronde. Hierbij worden hun bieren geproefd door een vakjury. Het oordeel van de vakjury bepaalt voor 50% de einduitslag. Ook het publiek krijgt weer een stem, om die uit te brengen op hun favoriete brouwerij in de finaleronde. Bij de stemming voor de finaleronde begint iedere finalist weer op nul stemmen. De publieksstemming bepaalt de andere 50% van de uiteindelijke uitslag. Om brouwerijen te helpen zoveel mogelijk stemmen te krijgen, wordt er gratis (online) promotiemateriaal ter beschikking gesteld, onder meer voor digitale nieuwsbrieven en social media.

Reageer op dit bericht