Nieuws

bedrijf van de maand tilburg

Kringloop Tilburg Bedrijf van de Maand april

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand (#BedrijfvdMaand) en ontvangen van wethouder Erik de Ridder een prijs. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Nou, door als typische Tilburgers de mouwen op de stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Bedrijf van de Maand april

Bedrijf van de Maand april 2017 is Kringloop Tilburg: een sociale onderneming met de maatschappelijke missie: reduce | reuse | recycle. Ze creëren sociale overwaarde van overbodige goederen en geven deze weer een tweede leven door hergebruik of recycling. Daarnaast bieden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooie en gezellige werkplek en zoeken de samenwerking op met duurzame bedrijven, maatschappelijke organisaties en creatieve ondernemers.

Kringloop Tilburg is echt een hip bedrijf met oog voor de omgeving. Sander Geijs: “Met voortdurend “impact first” in het achterhoofd proberen we kwetsbare groepen en individuen te ondersteunen met onze winkel en werkplekken, lokaal talent een platform te geven via onze winkel en sociale media kanalen en lokale ondernemingen te vinden die elkaar versterken.” Wij waren erg onder de indruk van deze sociale onderneming en trots op het feit dat ze in Tilburg ondernemen. Proficiat Kringloop Tilburg!

Reageer op dit bericht