Nieuws

Kruidvat in de stad
Let op! Dit artikel is al 491 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Kruidvat in de stad’ in de Heuvelstraat is geopend

Het nieuwe concept van Kruidvat, ‘in de stad’, is geopend aan de Heuvelstraat 67 in Tilburg. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek.

Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. In de afgelopen weken zijn er al winkels geopend in Nijmegen en Arnhem. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.

Klanten vinden in de Kruidvat stadswinkel in Tilburg het vertrouwde assortiment dat zij van Kruidvat gewend zijn met extra veel aandacht voor beauty. Aan het assortiment zijn meer exclusieve make-up merken toegevoegd, waaronder Bronx, ProArtist en I Heart make-up. Daarnaast is er in de winkel veel aandacht voor gezondheidsproducten.

Beautyproducten en tussendoortjes

Wannes de Lange, winkelmanager: ”Wij willen met onze winkel nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. In onze winkelstraat zijn klanten bijvoorbeeld meer georiënteerd op beautyproducten en modeaccessoires. Hier hebben we in onze stadswinkel dan ook meer ruimte voor gecreëerd. Ook bieden we in dit nieuwe winkelconcept tussendoortjes voor de lekkere trek en hebben we gekoelde dranken voor onderweg. Om extra gemak te bieden is er in de winkel gratis wifi.”

Beauty trends

Klanten kunnen bij in de  nieuwe winkel rekenen op het bekende voordeel in een eigentijds jasje. In de winkel hangen grote led-schermen en worden producten op een vernieuwende manier gepresenteerd. Zo wil Kruidvat klanten inspireren met de nieuwste trends op het gebied van beauty. Om klanten snel van dienst te kunnen zijn, hebben de kassa’s een trapsgewijze opstelling die zorgt voor een optimale doorstroom.

De winkels zijn te vinden in populaire winkelstraten en zijn herkenbaar aan het “Kruidvat in de stad”-logo op de gevel.

 

Reageer op dit bericht