Kuiper, Altheer en Abubakar blijven bij Willem II

willem II

Willem II voegt nog eens drie spelers toe aan de selectie! Nicky Kuiper, Jeffrey Altheer en Asumah Abubakar hebben afgelopen periode al bij Willem II getraind en blijven bij de Tricolores. Kuiper en Abubakar tekenen een contract van een jaar met een optie van een jaar en Altheer blijft op amateurbasis.

Nicky Kuiper

Nicky Kuiper (26) trainde al vanaf het begin van de voorbereiding mee en sluit nu definitief aan bij de selectie. Hierdoor is nu ook de linksback positie dubbel bezet.

Asumah Abubakar

Asumah Abubakar is een 18-jarige talentvolle aanvaller met Ghanese roots. Hij liep de afgelopen weken stage bij Willem II. De speler zal na de vrijgave van de Ghanese academie binnen enkele weken kunnen beschikken over een Europees paspoort. Vervolgens kan hij de overeenkomst tekenen en zal hij speelgerechtigd zijn.

Jeffrey Altheer

Jeffrey Altheer (28) blijft op amateurbasis bij Willem II.  Hij kwam eerder uit voor Excelsior, Helmond Sport en VVV-Venlo.

Interlandweek

Afgelopen dinsdag werd al bekend dat international Adam Nemec een contract heeft getekend bij Willem II. Aankomend weekend wordt er niet gevoetbald in de Eredivisie vanwege de interlandweek. Het Nederlands Elftal speelt de super belangrijke kwalificatiewedstrijden tegen IJsland (3 september) en Turkije (6 september).

De volgende wedstrijd van Willem II is op 13 september. De Tricolores nemen het dan op tegen Feyenoord in De Kuip in Rotterdam.