Nieuws

kweektuin
Let op! Dit artikel is al 468 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kweektuin geeft talent de ruimte om te doen

DJ’s, live muziek en creatieve combinaties van beginnende of gevestigde artiesten. Het creëren van muziek doe je bij Kweektuin | Music. Een podium kan je overal pakken, maar muziek maken is een creatief proces. Of je nou net begonnen bent of graag een nieuwe track wil uittesten bij publiek, Kweektuin geeft talent de ruimte om te doen.

Kweektuin | Music | Live

BANK15 biedt met Kweektuin | Music een platform voor de muzikale maker. Een platform waar het podium gepakt kan worden; een podium waar zelfs een foute noot mag klink, of juist niet; een podium waar muziek verbind en waar passie wordt gedeeld. Hier experimenteren de makers van morgen met muziek om de stap naar een groter podium te kunnen maken.

Ontwikkelingen

Het afgelopen jaar is Kweektuin continu in ontwikkeling geweest, waarbij er wordt gebouwd aan het steeds groter wordende platform. Kweektuin heeft zich buiten het pand van BANK15 verspreid in Tilburg; eigen edities in Club Smederij, Kweektuin @Gin Fizz, een stage op de Seizoens Finale, daarnaast trede ze dit jaar met pop-ups ook buiten de stad. Ontwikkeling betekent bewegen, nieuwe dingen testen, toetsen, uitproberen en leren. En dat is wat ze samen doen. Aan de ene kant samen met bestaande en nieuwe ambassadeurs aan de andere kant met de bezoeker.

Groei mee

Groei dit jaar weer mee naar een groter én breder podium. Want naast dat het platform voor DJ talent groeit, is het nu tijd voor live muziek op de zaterdag avond. Dus hou jij van muziek of heb jij een tof initiatief? Dan is er bij Kweektuin zeker een plekje voor jou, op het podium, achter de draaitafels of gewoon lekker aan de bar.

Interesse? Mail naar info@bank15.nl

BANK15 | Business to make a difference

Kweektuin is een platform van BANK15 voor de makers van morgen waar je met jouw idee of concept experimenteert. Dit op het gebied van Art, Music, Tech, Food, Retail en Human Movement. BANK15 is een beweging die sociaal denkers commerciëler maakt en commercieel denkers socialer. BANK15 doet dit door steeds verrassende combinaties te zoeken. Tussen mensen die een kans verdienen en mensen die ‘m allang gepakt hebben, tussen mensen met ideeën en mensen met knowhow. Nieuwsgierig? Kom kijken op ‘de plek waar het gebeurt’: Spoorlaan 350 ,Tilburg.

Reageer op dit bericht