Nieuws

kwf tilburg
Let op! Dit artikel is al 224 dagen oud en wellicht niet meer relevant

KWF Tilburg haalt geld op tijdens de BDO Businessrun van de Warandeloop

KWF Tilburg gaat de sportieve tour op! Op zondag 25 november neemt de lokale afdeling van KWF Kankerbestrijding deel aan de BDO Businessrun tijdens de Warandeloop. Bedrijven kunnen naast deze sportieve bijdrage ook een bijdrage leveren aan de bestrijding van kanker.

Deze actie wordt ten volste ondersteunt door de nieuwe ambassadrice van KWF Tilburg Nadine Broersen. Zij is wereldkampioene op de vijfkamp in 2014 en zal op zondag 25 november een warming-up verzorgen voor de deelnemende teams. Je kunt bovendien met haar een team vormen!

Meedoen?

Wil je meedoen? Met drie mensen vorm je een team (gemengd/man/vrouw) en kun je heel jouw bedrijf inschrijven voor de afstanden 5 km, 10 km hardlopen of gezamenlijk deelnemen aan de estafette 3x 800m (NIEUW). Met het bronzen sponsor pakket (600 euro) vergroot je jouw naamsbekendheid in de regio door o.a. promotie via de social media kanalen, jullie logo op de KWF Tilburg website, toegang tot de VIP-ruimte en je eigen KWF-shirt met bedrijfslogo.

Voor het zilveren sponsorpakket, tevens voor drie personen, krijg je daar bovenop ook een banner langs het parcours. Ten slotte maak je in het gouden sponsorpakket (1000 euro) deel uit van het team van Nadine Broersen tijdens de estafette! Je krijgt hierbij dus de kans om met twee personen een team te vormen met deze olympisch kampioene.

Wil je meer informatie over deze unieke mogelijkheid? Neem dan vandaag nog contact op met info@kwftilburg.nl, want vol is vol! Op deze wijze zorgen we samen met jou voor een wereld waar niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Reageer op dit bericht