KWF Tilburg organiseert bingo avond met mooie prijzen

bingo avond

Op maandag 14 mei organiseert KWF Tilburg de allereerste KWF Bingo avond. Een mooi initiatief waarbij je voor €25,- KWF Kankerbestrijding steunt én kans maakt op een hoop leuke prijzen. De Bingo avond wordt georganiseerd bij Café Den Bingo aan de Radiostraat in Tilburg-Zuid. Bingoboekjes zijn verkrijgbaar via deze link of op de avond zelf. 

Naast de jaarlijkse collecteweek organiseert KWF Tilburg verschillende acties om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar staat voor het eerst de bingo avond op het programma. De inloop is deze avond om 19.00 uur en om 20.00 uur beginnen de ballen te rollen. De avond wordt gepresenteerd door Jos van ’t Bénkske en tijdens de pauze kun je genieten van muziek van zangeres Ingrid.

Prijzen

Uiteraard is een bingo niet compleet zonder mooie prijzen. Verschillende Tilburgse bedrijven hebben zich bereid gesteld om prijzen te doneren. Onder de prijzen zijn onder andere tassen, benzine bonnen, een gezinsabonnement bij de Pelikaan, businesskaarten voor Willem II, een lekkere massage, een bon voor El Tenedor de Joseph, haarproducten én de hoofdprijs: een laptop.

KWF Tilburg

Vandaag de dag krijgt één op de drie mensen te maken met kanker. Hoewel we samen steeds dichterbij komen, is kanker nog steeds niet de wereld uit. KWF Kankerbestrijding zet zich in voor dit doel en met deze actie wil KWF Tilburg samen met de Tilburgers een bijdrage hieraan leveren.