Nieuws

stadsstrand
Let op! Dit artikel is al 570 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Laatste dagen Stadsstrand Waterjump ingegaan

De laatste week is ingegaan voor Stadsstrand Waterjump aan de Twentestraat. Na het vieren van het aller-aller-allerlaatste feestje op zaterdag 1 oktober, is het mogelijk je eigen palmboom, cocktailbar of strandtent aan te schaffen. Op 7, 8 en 9 oktober gaat het Tilburgse Stadsstrand in de verkoop.

Maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 september was het Stadsstrand gesloten voor de opbouw van het laatste feest, waar inmiddels bijna alle kaartjes voor verkocht zijn. Op de allerlaatste dag dat het strand open is, komen alle favoriete Waterjump-DJ’s van 12u ’s middags tot middernacht plaatjes draaien.

Op twee oktober sluit Stadsstrand Waterjump een prachtige periode af met het team. Ook sponsort het Stadsstrand de Burendag van Jeruzalem.

Verkoop

De palmboom, maar ook etenssetjes, emmers, stoelen en accessoires: koopjesjagers halen vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober hun hart op. “Het is het laatste jaar voor Stadsstrand Waterjump aan de Twentestraat”, vertelt eigenaar Paul de Kanter. “Gelukkig gaan we verder op een nieuwe locatie, met andere materialen.”

Op donderdag 6 oktober is er tussen 16:00u en 20:00u een kijkmiddag, waarop items alvast gereserveerd kunnen worden. De rest wordt de dagen daarna verkocht, onder het genot van een hapje en drankje.

Reageer op dit bericht