Nieuws

Let op! Dit artikel is al 280 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Laatste kans: nog 250 Tilburg Tifosi emblemen te koop

Afgelopen anderhalve week zijn er maar liefst 700 Tilburg Tifosi emblemen verkocht. Daarmee is het embleem weer ongekend populair bij Willem II supporters. Let op: de laatste 250 emblemen gaan nu in de verkoop! Wil jij dit embleem en tevens collectors-item hebben? Bestel het embleem dat €6,95 kost snel online. 

Per verkocht embleem doneren we €1,- aan Tilburg Tifosi. Zo kunnen ze ons en alle andere Tilburgers blijven verrassen met mooie sfeeracties. Inmiddels hebben jullie er dus voor gezorgd dat er €700,- voor de supportersgroep is opgehaald.

Vorig jaar was er een enorme run op het Fran Sol embleem. We moesten meerdere keren bijbestellen. Deze keer hebben we in één keer een grote order geplaatst zodat de voorraad groot was om de fanatieke supporters te voorzien van een embleem. Maar daar zijn we dus ook al bijna doorheen.

Emblemen

Ook dit jaar hebben we weer vijf emblemen laten maken. De emblemen zijn ongekend populair en worden ook dit jaar goed verkocht, terwijl het carnavalsseizoen nog moet beginnen. Benieuwd naar onze andere emblemen? Check ze in onze webshop.

Ook leuk: we zijn de laatste weken druk bezig geweest met de manier van verzending. We hebben ervoor gekozen om de emblemen via Tour de Ville te verzenden. Een duurzaam koeriersbedrijf in Tilburg die middels elektrische trikes, vrachtfietsen en racefietsen met aanhangwagens bezorgen. Oftewel: jouw embleem wordt lekker verantwoord bezorgd.

 

Reageer op dit bericht