Nieuws

kattencafé de spinnerij
Let op! Dit artikel is al 187 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Laatste loodjes voor crowdfunding kattencafé de Spinnerij

Nog tien dagen en we weten of Tilburg haar eigen kattencafé krijgt. Er wordt nog keihard gewerkt om het eindbedrag te halen, maar momenteel is er mede door 220 donateurs al ruim €13.000,- opgehaald. 

Het enthousiaste team van kattencafé De Spinnerij heeft er alles aan gedaan om geld op te halen. Van het verkopen van leuke kattenspullen op de Dwalerij (waar ze aanstaande zondag ook te vinden zijn) en andere markten tot het organiseren van en kattenbingo. Volgende week volgt er ook nog een heuse veilig.

Kattencafé de Spinnerij

De katten die in het kattencafé geplaatst worden, als het café er komt, worden geadopteerd uit het lokale dierenopvangcentra. De initiatietoren vinden dat Tilburg een kattencafé nodig heeft. Het moet een fijne sociale ontmoetingsplek worden waar iedereen welkom is. Ook zullen er verschillende evenementen zoals workshops, yoga en filmavonden georganiseerd.

Draag bij

Vind je dat Tilburg ook een kattencafé moet krijgen? Help dan mee en doneer aan de crowdfunding. Doneren doe je ‘niet voor niets’. Zo kun je toffe tegenprestaties uitkiezen zoals een high tea, een kattenportret van je eigen kat, tassen, mokken, kattensieraden en nog veel meer.

Reageer op dit bericht