Laatste Muzenconcert in de Reeshof op andere locatie

muzenconcert

Na drie succesvolle edities in het Reeshofpark verkast het laatste Muzenconcert naar een andere locatie. Vanavond is het Reeshof Business Centrum aan de Bijsterveldenlaan het decor voor het laatste gratis zomeravondconcert van dit jaar.

Laatste Muzenconcert met Retteke Tag Team

Het Muzenconcert begint om 18:00 uur. Bezoekers kunnen dan genieten van een heerlijke maaltijd en alvast een drankje nuttigen. Om 19:30 uur verschijnt het Retteke Tag Team op het podium waarna een doldwaze disco start. Traditiegetrouw nemen zij een hoop extra attributen mee zoals luchtballen en opblaaskrokodillen.

Regio Business Centrum

Oorspronkelijk stond Feest DJ Maarten gepland om op te treden. De organisatie besloot groter uit te pakken met het boeken van het Retteke Tag Team. Doordat er maar een beperkt aantal evenementen in het Reeshofpark mogen worden georganiseerd, moet de organisatie deze keer uitwijken. Het Reeshof Business Centrum ligt naast SC ’t Zand en zal naast de eigen buitenruimte ook het naastgelegen veld bij het evenement betrekken. De organisatie wil daarmee toch een parksfeer creëren en verwacht duizenden bezoekers.

Namens ons is fotograaf Corné Hannink aanwezig om foto’s te maken. Deze verschijnen morgenochtend op onze website. Voorgaande fotoalbums bekijken? Check dan even deze pagina.