Nieuws

Moederdag
Let op! Dit artikel is al 758 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Last-minute tips om Moederdag te vieren in Tilburg

Moederdag, dé dag van het jaar dat het helemaal om je mama draait. Op zondag 13 mei is het weer zover en dat betekent: je mama eens goed in de watten leggen en lekker verwennen! Er zijn veel verschillende leuke dingen die je samen met het gezin of alleen met je moeder kunt doen. Je kunt er een dagje tussenuit, je kunt lekker een high tea pakken, lunchen, brunchen, shoppen: noem het maar op! Hier lees je een aantal goede tips voor Moederdag, in (of verkrijgbaar in) Tilburg. 

Je kunt Moederdag vieren op de manier waarop je zelf wil, als je haar maar goed verwend! Wat je ook geeft maakt niet uit, het gaat om het idee! Hieronder staat een overzichtje met de leukste dingen die je samen kunt gaan doen op Moederdag, er zijn leuke kortingen, acties, maar ook super leuke cadeau tips!

Brunchen & High tea

Neem je lieve moeder eens mee om lekker te gaan eten! Hieronder staan verschillende brunch en high tea plekjes waar je heerlijk kunt genieten met elkaar. Neem snel een kijkje, want het is de moeite waard!

Ontbijtarrangement Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur heeft een verrukkelijk en uitgebreid ontbijtarrangement voor Moederdag! Een shake van Hollandse aardbeien, venkel en mint, zuurdesem boterham met huis gerookte zalm, biesloop, avocado en crème fraîche. Scharrelei gegaard in de over met truffel, havermout, scones, griekse yoghurt en ga zo nog maar even door. Het ontbijtarrangement bedraagt €27,50 euro per persoon. Extra leuk: restaurant Auberge du Bonheur is zojuist verbouwd en dit is één van de eerste momenten om het vernieuwde pand te bekijken.

Brunchen bij Eethuis Twintig

Op het menu bij Eethuis Twintig: een complete brunch met uitgebreid buffet met sappen en een grand dessert. Wat dacht je van verschillende soorten sandwiches en gegrild brood met salades? Of heb je liever een quiche met geitenkaas of doperwten? Voor de liefhebber zijn er ook twee soorten smoothies en twee warme soepen. Heb je daarna nog zoete trek? Dan kun je je hart ophalen bij het Grand Dessert, met twee heerlijke tulbanden, chocolade eieren, ricottapannenkoekjes of een fruitsalade.

Brunchen, lunchen of dineren Bij Vermeer

Aan het kade van de o zo gezellige Piushaven kun je moeders verrassen bij Bij Vermeer met de heerlijke gerechten die ze te bieden hebben. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een lekkere lunch, dineren met het hele gezin of gewoon gezellig borrelen. En speciaal voor Moederdag krijg je bij binnenkomst het eerste glaasje bubbels van het huis! Bij Bij Vermeer kun je op zondag 13 mei van 11:00 uur tot 00:00 uur terecht voor je liefste mama.

Ook fijne opties:

Bloemen

En als je het even niet weet, verras haar dan gewoon met een mooi boeket bloemen. Altijd goed toch? Check hieronder eens de verschillende bloemisten in Tilburg en wie weet scoor je wel een super mooi boeket voor je moeder.

Verder een tip: het is deze week in verband met Hemelvaartsdag geen koopavond! De winkels zijn op donderdag 10 mei van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Reageer op dit bericht