Leer meer over netwerken tijdens de eerste Nationale Nederlandse Netwerk Dag

nationale nederlandse netwerk dag

Netwerken is mensen bij elkaar brengen en kennis delen en dat is exact wat de NNNDvoor ogen heeft. Op vrijdag 22 juni 2018 wordt daarom de allereerste Nationale Nederlandse Netwerk Dag georganiseerd op vijf locaties in Nederland, te weten Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht en Amersfoort. In Tilburg wordt dit evenement georganiseerd in het Koning Willem II Stadion.

Tijdens dit event wordt het fenomeen netwerken op de kaart gezet, met gastsprekers, debatten, presentaties en diverse muzikale optredens. De dagvoorzitter: internationaal erkende netwerkgoeroe Charles Ruffolo, ook wel bekend als The NetworKing! Hij neemt jullie mee in de dynamische wereld van het netwerken.

Nationale Nederlandse Netwerk Dag

Maar hoe doe je dat op vijf locaties tegelijk? Dat is het unieke aan dit concept, de NNND maakt gebruik van video conference die alle locaties aan elkaar koppelt! Op deze manier ontstaat een indeling waarbij ze landelijk verschillende thema’s kunnen belichten en bespreken. En omdat op iedere locatie een host aanwezig is, kunnen ze de centraal besproken onderwerpen verder uitdiepen in een lokaal debat.

Verder krijgen regionale ondernemers de kans uit te leggen wat netwerken voor hen inhoudt en hoe het ze geholpen heeft hun bedrijf succesvol te maken én zijn diverse regionale en landelijke netwerkorganisaties aanwezig om zich te presenteren!

Ook als je weinig tot geen ervaring hebt op het gebied van netwerken nodigen ze je van harte uit aanwezig te zijn. Je leert deze middag wat netwerken is, hoe je nieuwe contacten kunt leggen en hoe je deze kunt onderhouden. Voor de ‘geoefende’ netwerker valt echter ook genoeg te beleven. Tijdens deze interactieve dag wordt namelijk ook stilgestaan bij innovaties, zoals online netwerken. Hiermee vergroot je direct je cirkel, omdat je ineens ook internationaal kunt acteren!

Dus wil jij je kennis over effectief netwerken vergroten, nieuwe, interessante personen ontmoeten en ontdekken waar je regionaal en landelijk kunt netwerken? Kom dan naar de NNND!