Nieuws

reshare store
Let op! Dit artikel is al 409 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leger des Heils opent RESHARE STORE in Tilburgse binnenstad

Goed nieuws voor de Willem II straat in de Tilburgse binnenstad. In het grote winkelpand tegenover Het Zingende Nijlpaard komt een nieuwe winkel: de RESHARE STORE van het Leger des Heils. Op de posters op de ramen is het al te zien: de tweedehands & vintage kledingwinkel opent half juli.

De RESHARE STORE is al te vinden in Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Rotterdam. De tweedehands kledingwinkel is eigentijds, speciaal bedoeld voor mensen met een smalle beurs en onderdeel van het Leger des Heils. Daarnaast wordt een luisterend oor geboden en wordt het een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast winkelen kun je er overigens ook kleding doneren. Een sociaal concept dus!

Het concept

Het winkelconcept RESHARE STORE wordt in 2014 door het Leger des Heils geïntroduceerd in aanvulling op de ‘Korpswinkels’. De frisse winkels op goede locaties verkopen moderne kwaliteitskleding bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee. De ingeleverde kleding van goede kwaliteit wordt verkocht in de winkel, het versleten textiel wordt gerecycled. Mensen die geen geld hebben voor tweedehands kleding krijgen, bijvoorbeeld in samenwerking met de Voedselbank, een waardebon.

Wie denkt dat de tweehands Reshare Stores stoffig zijn, raden we zeker aan de foto’s op facebook eens te bekijken. Meer informatie over de winkel vind je op de website.

Reageer op dit bericht