Leijpark is speelterrein voor uitdagende games!

Sinds een paar weken heeft het Leijpark er een nieuwe functie bij. Het is namelijk het speelterrein geworden voor een heleboel spannende games.

Tijdens deze games welke worden geboekt als groepsuitje, gaan de deelnemers in teams tegen elkaar strijden. Dit doen ze door middel van het uitvoeren van uitdagende en soms hilarische opdrachten. Het team wat dit het best doet zal als winnaar het park verlaten!

Het idee voor de Leijpark games is afkomstig van FEMZ Workshops & Citygames. Zij hebben een breed aanbod aan Leijpark games ontwikkeld, allen met een eigen doel. Zo zal de ene keer samenwerken centraal staan en een andere keer voert juist humor de boventoon.
Voorbeelden zijn; Wie is de Mol in het park?, Deal or no deal?, Leijpark Boules, Trots op Tilburg en vele anderen.

Daarnaast is FEMZ een samenwerking aangegaan met Etenstijd. Hierdoor is het mogelijk de activiteit te combineren met een lunch, diner of zelfs een picknick. Zo bieden zij samen een totaal concept in en rond het Leijpark. Daarnaast is Etenstijd ook het speelterrein voor diverse quizzen. Zo is er ook bij slecht weer het nodige vertier in het zuiden van Tilburg!

Wil je meer weten over de Leijpark games kijk dan op www.femz.nl of www.etenstijd.nl