Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2507 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Lente-uitje zet de bloemetjes buiten

De bloembollen komen uit, het zonnetje breekt steeds vaker door en de zonnebrillen worden tevoorschijn getoverd. De lente komt eraan en dat merk je aan alles. Wil je de lente goed inluiden? Dan kunnen we je een typisch Tilburgse kroegentocht van harte aanraden: het Lente-uitje. 

Zondag 22 maart vindt deze kroegentocht plaats in de binnenstad van Tilburg. Van kroeg naar kroeg kun jij dit weekend letterlijk de bloemetjes buiten gaan zetten. Negen kroegen, van de Stadhuisstraat tot aan de Korte Heuvel doen er aan mee. Het idee? Je loopt samen je met je vrienden vanuit je stamkroeg met een kruiwagen vol bloemen langs de verschillende cafés in Tilburg. Hier staat een bloembak voor je klaar waar je jouw bloemetjes kunt planten en natuurlijk kunt genieten van een lekker biertje. En het fijne: alle Hoegaarden fluitjes kosten tijdens het uitje maar €1,50.

Meedoen

De middag begint om 13:30 uur bij het café waar jij je hebt ingeschreven. Tot ongeveer 20:00 uur loop je de uitgestippelde route waarbij je eindigt bij je beginpunt. Voor vertrek krijg je een kop koffie en een Hoegaarden wit om mee te starten, bij aankomst staat er een lekkere hap voor je klaar. Wil je meedoen met het Lente-uitje? Kies dan je favoriete kroeg uit en schrijf voor je in voor €5. Inschrijven kan tot aanvang van de kroegentocht bij het desbetreffende café.

Deelnemende kroegen

 

Reageer op dit bericht