Nieuws

lerarenstaking
Let op! Dit artikel is al 280 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse zwembaden en ijsbaan eerder open door lerarenstaking

De meeste kinderen zijn aankomende week een extra dagje vrij! Woensdag 6 november gaan veel leraren van basisscholen en middelbare scholen in heel Nederland namelijk staken. En dat betekent natuurlijk dat die kinderen ergens anders moeten verblijven. Speciaal daarom gaan Sportcomplex Drieburcht, Zwembad Reeshof en Ireen Wüst IJsbaan deze dag eerder open.

Extra lang zwemmen door lerarenstaking

Sportcomplex Drieburcht gaat speciaal voor alle kinderen al om 11.00 uur open. Extra vroeg dus! Er kan tot 15.00 uur vrij recreatief gezwommen worden, twee uur langer dus! Zwembad Reeshof gaat deze dag zelfs speciaal open voor de kinderen. Het zwembad in de Reeshof is woensdag open van 11.00 uur tot 14.30 uur. Je betaalt op deze dag trouwens het reguliere tarief:

  • Los ticket t/m 3 jaar: €1,20
  • Los ticket vanaf 4 jaar: €4,25
  • Voor meer tarieven check de link.

Extra lang schaatsen door lerarenstaking

Tijdens de lerarenstaking kun je vanaf 10.00 uur ook al schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan. Dat kan woensdag op de 400-meter baan tot 17.30 uur. Dit zijn de tarieven van het recreatief schaatsen:

  • Los ticket t/m 3 jaar: gratis
  • Los ticket vanaf 4 jaar: €6,70
  • Voor meer tarieven check de link.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat de zwembaden en de ijsbaan hierdoor langer open zijn. Op vrijdag 15 maart waren de openingstijden ook al ruimer door lerarenstakingen.

Reageer op dit bericht