Nieuws

hollandse toppers
Let op! Dit artikel is al 72 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Let op: kaartverkoop Hollandse Toppers 2019 in de Koepelhal gaat hard

Een van de gezelligste indoor voorjaarsmuziekevenementen van Tilburg barst op zaterdag 23 maart voor de derde keer los in de Koepelhal. Dan staat namelijk Hollandse Toppers 2019 op het programma. Ook dit jaar haalt de organisatie weer een top programmering naar de Spoorzone. 

Zo staan Tino Martin en de Snollebollekes op het podium. Maar ook Wesley Klein, Django Wagner, Raymon Hermans, Zanger Kafke, Arjon Oostrom, Jordy van den Boer, Henry Huijsmans en DJ Max Miller zijn van de partij. Kortom: allemaal top artiesten op de bühne.

Kaartverkoop Hollandse Toppers 2019 gaat hard

Gezien de kaartverkoop die storm loopt, belooft het weer één groot feest te worden. De organisatie raadt daarom ook aan om tijdig je kaarten aan te schaffen als je dit feest niet wilt missen. Momenteel zijn er namelijk al meer kaarten verkocht dan vorig jaar.

Kaarten kosten €19,- in de voorverkoop en €27,- aan de deur mochten deze nog beschikbaar zijn. De voorverkoopadressen en meer informatie vind je op de website van Hollandse Toppers.

Hollandse Toppers wordt voor de derde keer mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Edda Glas uit Tilburg. Het evenement duurt van 18:00 – 00:00 uur en toegang is mogelijk vanaf 18 jaar.

Reageer op dit bericht