Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 1407 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leuke uittips in Tilburg voor als je niet naar de kermis wil

Kermis, kermis en nog eens kermis. Heel veel mensen houden ervan maar wij begrijpen natuurlijk dat er ook mensen zijn die de kermis wat minder leuk vinden. Moet je dan nu sip thuisblijven? Natuurlijk niet! Lees verder voor leuke uittips als je niet van de kermis houdt of eventjes iets anders wilt doen dan een avondje kermis. 

Foto: 11 Shots Media

De Markt

Door de kermis zijn de weekmarkten op het Koningsplein en de Besterd verplaatst. Op vrijdag is er geen markt op het Koningsplein, maar op zaterdag kun je op het Burgemeester van de Mortelplein wel gewoon de markt bezoeken. De markt op de Besterd vindt op de Molenbochtstraat plaats. De markten op het Wagnerplein, de Heyhoef en de Westermarkt staan er op de regulieren dagen, tijden en plek. Heb jij deze week geen verse vitamientjes in huis gehaald? Bezoek dan één van de markten.

Buiten naar de film

Vind je het zonde om met het mooie weer een binnenbioscoop te bezoeken? In de tuin van de NWE Vorst kun je op donderdag 28 juli terecht voor een Pop Up Cinema. Aanstaande donderdag wordt de film ‘Sightseers’ vertoond. Extra leuk; de toegang is helemaal gratis!

Koningsdag Willem II Tilburg

Tijdens de open dag van Willem II worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen de kleintjes handtekeningen jagen, speelt Willem II een wedstrijd tegen RCD Mallorca en kun je het nieuwe jubileumshirt aanschaffen. De open dag van Willem II begint op zaterdag 30 juli om 13:00 uur.

Spelletjes spelen met je vrienden

Heb je meerdere vrienden die eigenlijk niet zo veel om de kermis geven? Ga gezellig een spelletje met ze spelen. Dat kan bijvoorbeeld bij Poolcentrum 4 Friends waar je de mogelijkheid hebt om te poolen, biljarten, darten en die zelfs een eigen escape room hebben. Verder organiseert De Dobbelsteen op zondag 31 juli een Star Wars Cardgame toernooi. Potje karten, lasergamen en nog veel meer? De Voltage is ook gedurende de kermis geopend.

Winkelen en een hapje eten

De binnenstad is gewoon volgens reguliere tijden geopend. De sale-periode is in volle gang dus het is zeker de moeite waard om te gaan winkelen. Zo kun je bij Shoesme terecht voor leuke kinderschoenen. Na het winkelen in rust dineren? Of ga je niet op vakantie dit jaar maar wil je toch in Spaanse sferen komen? Dat kan bij bijvoorbeeld La Cabana net buiten het centrum. Natuurlijk zijn er genoeg andere eet zaken buiten het centrum waar je lekker kan dineren. Wij raden de Korvelseweg aan. Daar zitten verschillende pareltjes verborgen.

Tot rust komen

Aanstaande zondag 31 juli kun je meedoen aan Kundalini Yoga in het Leijpark. Dit geeft je een enorme energieboost en maakt je blij en ontspannen. De lessen worden op donatiebasis gegeven en iedereen mag meedoen. Je kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen in de sauna of door een massage te pakken bij Chockdee.

Reageer op dit bericht