Leukste vacatures in Tilburg: detailhandel, ICT en bouw & techniek

vacatures in Tilburg

Wil jij een (bij)baan als verkoper in een leuke Tilburgse winkel? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de ICT? Of wil jij bijvoorbeeld aan de slag als technisch tekenaar? Het kan allemaal in Tilburg! De zomer is inmiddels bijna voorbij en er komen steeds meer vacatures online te staan in onze vacaturebank. Om jullie een idee te geven van het aanbod zetten wij elke week een mooie selectie aan vacatures in Tilburg voor je op een rijtje. Met deze week: detailhandel, ICT en bouw & techniek. 

Detailhandel

Van Asten BabySuperstore zoekt student voor een bijbaan in de verkoop

Volg jij een HBO/WO opleiding en zoek je een interessante en uitdagende bijbaan in Tilburg? Lijkt het jou leuk om klanten te adviseren bij hun zoektocht naar de leukste en beste spullen voor hun baby? En ben jij op zaterdagen, koopzondagen en eventueel op donderdagavond beschikbaar? Lees dan hier verder!

Verder

ICT

Kolibrie zoekt applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder bij Kolibrie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het ERP systeem en andere applicaties. Daarnaast ondersteun je collega’s in verschillende uitdagende ICT projecten, waarin je steeds meer eigen verantwoordelijkheid krijgt. Klinkt interessant? Bekijk dan hier de vacature.

Verder

Bouw & techniek

Sequence Engineering zoekt constructeur/mechanical-engineer

Gezien de groei van de activiteiten is Sequence Engineering in Udenhout op zoek naar recent afgestudeerden en ervaren kandidaten in de werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Wat je gaat doen? Onder andere ontwerpen, berekenen, technisch tekenen en projecten begeleiden. Bekijk hier de complete vacature.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.