Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 170 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: detailhandel, klantenservice en werkervaringsplaats

Ben jij op zoek naar een baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Om het je allemaal nog een beetje makkelijker te maken hebben we ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden op een rijtje gezet. Met deze week: detailhandel, klantenservice en werkervaringsplaats. 

Detailhandel

Sportief Tilburg zoekt wintersportfanaat

Ben jij een enthousiaste wintersporter en wil je dagelijks met je passie aan de slag, maar wel in Nederland? Sporief Tilbur zoekt een leuke collega voor het verkoopteam die beschikt over sterke sociale skills met een flexibele levenshouding. Interesse? Klik hier voor de gehele functie.

Verder

Klantenservice

Teleperformance zoekt klantenservice medewerker

Teleperformance zoekt een medewerker voor de klantenservice. Als je verantwoordelijk bent voor de klantenservice in een callcenter dan beantwoord je vragen per telefoon. Het antwoord op die vragen leer je tijdens de training die je (volledig betaald) van het bedrijf krijgt. Lees hier meer.

Verder

Werkervaringsplaats

JohnBeerens.com zoekt stagiaire E-commerce / Internet Marketing

Ben jij opzoek naar een stage en ben jij HBO student in de richting marketing, commerciële economie, communicatie, journalistiek, Small Business and Retail Management, International Business and Management Studies of een andere relevante opleiding? Klik hier voor meer informatie.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht