Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 1174 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: horeca, detailhandel & studentenbaantjes

Ben jij een echte horecatijger? Houd jij ervan om mensen te helpen en met een goed gevoel de winkel uit te laten lopen? Of ben jij net een Tilburger geworden en ben je opzoek naar een leuk bijbaantje? Dan zit je in Tilburg goed! Elke week zetten wij leuke vacatures online in onze vacaturebank waar iedereen wel een baan kan vinden. Nu hebben wij voor jou de leukste vacatures op een rijtje gezet in de categorieën: horeca, detailhandel & studenten. 

Horeca

’t Taphuys zoekt Chef-kok

’t Taphuys is op zoek naar een gemotiveerde en energieke chef-kok met lef! ’t Taphuys is een vernieuwend concept sinds 16 september 2016 gevestigd zit in Tilburg en inmiddels al een tweede vestiging heeft in Arnhem. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt bij t’ Taphuys de focus gelegd op het tappen. Spreekt jou dit aan? Lees dan hier verder!

Verder

Detailhandel

The Sting zoekt assistant shopmanager 

Ben jij een commerciële topper en droom jij ervan om ooit een eigen fashion store te runnen? Ben jij ambitieus en kan jij je vinden in de kernwaarden: fun, no nonsense en striving for the best?! Dan is een baan als assistant shopmanager bij The Sting iets voor jou! Interesse? Lees dan hier verder.

Verder

Studentenbaantjes

HEMA zoekt verkoopmedewerkers

Wil jij werken in de mooiste HEMA vestiging van Europa, zet je de klant altijd op 1, ben je flexibel inzetbaar en vind je het leuk om te werken met fresh food of met mode en beauty? HEMA zoekt mensen voor alle afdelingen in de winkel. Ook opent op korte termijn de outlet Hemarkt in het centrum van Tilburg. Er zijn vacatures voor in het weekend en doordeweeks, van 4 tot 32 uur per week. Lees hier verder voor meer informatie!

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht