Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 1181 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: HRM, sport en management

Wist je dat er in onze vacaturebank meer dan 165 vacatures in (de regio) Tilburg staan? Genoeg keuze dus! Om het aanbod een beetje overzichtelijker te maken zetten wij elke week de leukste vacatures in drie vakgebieden op een rijtje. Met deze week: HRM, sport en management. Benieuwd naar de leukste vacatures in andere vakgebieden? Kijk dan even hier.

HRM

Kolibrie HRM zoekt HR consultant

Ben jij een starter en klaar voor de arbeidsmarkt? Of ben je al even actief als professional en klaar voor de volgende stap? Bij Kolibrie HRM ben je aan het goede adres. Als HR consultant leer je alles over de HR- en payroll wetgeving en over het adviseren van horecaondernemers op HR gebied. Lees hier de complete vacature.

Verder:

Sport

Futuro Fitness zoekt een fitnessinstructeur

Ben jij Cios of AALO opgeleid? En op zoek naar een baan als fitnessinstructeur voor 24 uur per week? Dan ben je bij Futuro Fitness aan het goede adres. Zij zoeken iemand die enthousiast en gedreven is met een passie voor fitness. Benieuwd wat Futuro Fitness jou kan bieden? Bekijk dan hier de complete vacature.

Verder:

Management

Safaripark & Speelland Beekse Bergen zoekt een general manager

Beekse Bergen is op zoek naar een nieuwe general manager voor het Safaripark en Speelland. Als general manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het beleidsplan met bijbehorend budget. Daarnaast ben je een inspirerende en motiverende manager voor jouw collega’s. Heb jij de nodige ervaring en past deze functie goed bij jou? Lees dan hier verder!

Verder:

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht