Nieuws

vakantie naar ibiza
Let op! Dit artikel is al 791 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: vakantie naar Ibiza bij nieuwe baan en veel meer

Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we wekelijks de allerleukste vacatures in de regio Tilburg op een rijtje. Want we hebben dagelijks zo’n 200 vacatures in onze online vacaturebank staan. Geen tijd om daar helemaal doorheen te spitten? We lichten er een aantal uit.

Uitgelichte vacatures

Een nieuwe baan en gratis vakantie naar Ibiza

Je leest het goed. Ibiza Tilburg is op zoek naar een hoop personeel en biedt de eerste 10 nieuwe medewerkers die tot en met 2020 werkzaam zijn een gratis vakantie naar Ibiza aan. Iets voor jou? Ze zoeken cocktailbartenders, runners, een gastheer en keukenmedewerker. Of je nu student bent, buitenlandse student, een herintreder of werkzoekende zonder ervaring; Ibiza Tilburg zoekt het erg breed.

Connexie zoekt een sociaal wonder met rekenskills

Connexie is op zoek naar een vestigingsmedewerker. Je regelt alle salarissen voor (payroll-) medewerkers, verwelkomt nieuwe medewerkers en beheert de arbeidscontracten. Willen zij of de opdrachtgevers iets weten over de verschillende cao’s, de WWZ, de Wet Arbeidsmarkt in Balans en andere regelgeving? Jij bent de expert. Iets voor jou?

Meer opvallende en leuke vacatures

Maar er is natuurlijk veel en veel meer. Wij lichten een aantal vacatures voor je uit.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht