Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 529 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: zorg, productie en schoonmaak

Houd jij er van om mensen te helpen? Heb jij goede organisatie skills of ben jij altijd netjes en is schoonmaken echt jouw ding? Dan hebben wij weer een rits aan passende vacatures voor jou! Elke week zetten wij leuke vacatures online in onze vacaturebank waar iedereen wel een baan kan vinden. Nu hebben wij voor jou de leukste vacatures op een rijtje gezet in de categorieën zorg, productie en schoonmaak. 

Zorg

Chiropractie Mulder zoekt praktijkcoördinator 

Chiropractie Mulder is een groepspraktijk in Waalwijk en Tilburg met 4 chiropractoren en 3 praktijkassistentes. Binnen de praktijk hangt een open en positieve sfeer. De samenwerking is prettig en collegiaal. Ze bieden chiropractische zorg dichtbij de patiënt, laagdrempelig en patiëntgericht. Voor een nieuwe functie binnen het team zijn zij op zoek naar een meewerkend praktijkcoördinator voor 24 – 28 uur per week. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Verder

Productie

Kroonstad support zoek Productiemedewerker avonddienst

Kroonstad Support is voor één van hun opdrachtgevers op zoek naar een gemotiveerde fulltime productiemedewerker snijmachines in de avond uit de regio Tilburg. De opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren van kartonnen kokers. De vierdaagse werkweek loopt van maandag t/m donderdag en je zult deze dagen werken van 14:30 uur tot 23:00 uur. Als tegemoetkoming voor het werken in de avonduren worden er op vrijdag ook nog gewerkte uren uitbetaald zonder dat je deze dag daadwerkelijk werkt. Lijkt dit jou wat? Klik dan hier.

Verder

Schoonmaak

JDK Bedrijfsdiensten zoekt schoonmaakmedewerker

JDK Bedrijfsdiensten is sinds 1990 actief op het gebied van schoonmaakonderhoud in zowel reguliere schoonmaak als specialistische reiniging. Ze zijn direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker (m/v) voor 10 tot 12,50 uur. Iets voor jou? Klik dan hier.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht