Leukste vacatures in Tilburg: bouw & techniek, transport en productie

leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in Tilburg? Dan ben je bij Tilburg.com aan het goede adres. Momenteel hebben wij meer dan 140 vacatures in onze vacaturebank staan. Genoeg keuze voor iedereen dus! Om het je allemaal nog een beetje makkelijker te maken hebben we ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg in drie vakgebieden op een rijtje gezet. Met deze week: bouw & techniek, transport en productie.

Bouw & techniek

Luba Uitzendbureau zoekt timmerman

Luba Uitzendbureau is op zoek naar een timmerman die op de werkplaats dakconstructies, dakkapellen en overige houtconstructies voor de bouw maakt. Je leidt hulptimmermannen op en leert hun de kneepjes van het vak. Een deel van het productieproces is geautomatiseerd, maar natuurlijk komt er nog steeds veel vakwerk bij kijken. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Verder

Transport

Justlogic zoekt heftruckchauffeur ploegendienst

Voor een productiebedrijf in Tilburg is Justlogic op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Het gaat om een functie voor langere tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf. Je komt te werken in een 4-ploegensysteem. Klik hier voor meer informatie.

Verder

Productie

Kroonstad Support zoekt productiemedewerker avonddienst

Kroonstad Support is voor één van de opdrachtgevers op zoek naar een gemotiveerde fulltime productiemedewerker snijmachines in de avonddienst uit de regio Tilburg. Iets voor jou? Lees dan hier verder.

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.