Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 521 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: vrijwilligers, productie en horeca

Met de feestdagen voor de deur ben je misschien nog druk door de stad aan het struinen voor dat perfecte kerstcadeautje, maar voor de leukste vacatures kun je gewoon rustig binnen blijven zitten. In je kersttrui en met je laptop op schoot vind je hier een selectie van de leukste vacatures in Tilburg binnen drie branches. Om de kerstgedachte vast te houden kijken we deze week naar een aantal interessante vrijwilligersfuncties en de branches productie en horeca.

Vrijwilligers

Stichting ’t Anker zoekt een vrijwilliger

Wederzijds respect, gezelligheid en goede begeleiding zijn kernwaarden die bij Stichting ’t Anker in het vaandel staan. Geen wonder dat zij deze karakteristieken ook bij hun vrijwilligers terug willen zien. Zij begeleiden deelnemers in de leeftijd van 10-80 jaar oud. Naast het voeren van gesprekken, onderneem je ook activiteiten en ondersteun je alle deelnemers. Klik hier voor de volledige functie.

Verder

Productie

Schrobbelèr zoekt allround productiemedewerker

Dat ze bij Schrobbelèr goed kunnen proosten is natuurlijk algemeen bekend, maar er moet ook gewoon gewerkt worden. Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de orde in het magazijn en de productiehal. Dat je gevoel hebt voor techniek is een pré en je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B. Maar het allerbelangrijkste; je bent ontzettend collegiaal! Klik hier voor deze leuke vacature!

Verder

Horeca

The Talk zoekt een chefkok voor nieuwe locatie

Chefkoks hebben het tegenwoordig voor het uitkiezen wat vacatures betreft. Maar meteen starten op een nieuwe locatie in het centrum van Tilburg is weer een uitzondering! The Talk geeft nog niet teveel prijs over deze nieuwe locatie, maar we weten al wel dat de keuken van woensdag t/m zondag geopend is voor een lekker ontbijt en goede lunch. Nieuwsgierig? Lees hier dan snel de volledige vacature!

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@tilburg.com.

Reageer op dit bericht