Leuterconcours: Wie wordt Opperleuterèr van Kruikenstad?

K.V. de Fènpruuvers organiseert zaterdag 17 januari onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg alweer het 41e Leuterconcours met als inzet de titel van Opperleuterèr van Kruikenstad! Dit jaar wordt anders met een nieuwe opzet en een nieuwe locatie.

Dit jaar vinden beide voorstellingen plaats in MIDI Tilburg. De Matineevoorstelling begint om 13.30 uur en de Avondvoorstelling om 20.00 uur. Voor de publieksprijs wordt ’s middags en ‘s avonds gestemd. De vakjury zal gaan beoordelen tijdens de avondvoorstelling. Ben jij al naar de matineevoorstelling geweest, geen probleem op vertoon van jouw entreebewijs kan je ‘s avonds na 23.30 uur terugkomen om de prijsuitreiking mee te maken. Na de prijsuitreiking is het natuurlijk een groot feest!

01-02-2014-JVF-Leuterconcours276

Kaartverkoop

Kaarten voor de twee voorstellingen zijn te koop vanaf 3 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in café de Fijnproever op de Bredaseweg 84 te Tilburg. De kaarten voor de avondvoorstelling kosten €11,00 per stuk en voor de matineevoorstelling €7,50. Let wel op de kaarten kunnen alleen contant betaald worden. Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel zijn kaarten beschikbaar voor de matineevoorstelling.

Wil je weten wat er nog meer te doen is tijdens carnaval in Tilburg? Bekijk dan hier de agenda. Wil je foto’s bekijken? Bekijk dan de fotoboeken van carnaval 2015. Voor meer carnaval in Kruikenstad beijk je www.tilburg.com/carnaval.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!