Nieuws

013 Poppodium
Let op! Dit artikel is al 235 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Lever je rode munten in bij 013 Poppodium nu het nog kan

Heb jij nog rode munten van 013 Poppodium, lever ze dan in nu het nog kan! Het poppodium neemt het komende jaar namelijk afscheid van de rode munten. Om de bezoekers die deze munten nog hebben liggen tegemoet te komen, is de ‘Rode Munten Actie’ opgezet waarbij bezoekers met het betaalmiddel tickets kunnen kopen voor shows in 013.

Rode Munten Actie bij 013 Poppodium

Vanaf 1 januari 2019 zullen de rode munten niet meer geldig zijn in 013. De rode munten worden sinds december 2012 niet meer verkocht en na 1 januari kan er enkel nog betaald worden met de groene en paarse munten.

Dus heb je nog rode munten thuis liggen? Voor alle shows tot 1 januari 2019 kun je bij de Boxoffice van 013 kaarten kopen met deze specifiek gekleurde munten. Hierbij geldt de regel dat één munt €2,50 waard is. Is een show €10,-? Dan betaal je aan de Boxoffice dus vier rode munten. En de rest van de rode munten? Die kun je gewoon uitgeven als je eenmaal binnen bent.

Let op: deze actie is alleen geldig voor tickets die bij de Boxoffice van 013 worden gekocht, niet via de online verkoop.

Reageer op dit bericht