Nieuws

levi's
Let op! Dit artikel is al 1329 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Levi’s komt naar Tilburg en opent in de Frederikstraat

Denimliefhebbers we hebben fantastisch nieuws voor jullie! Levi’s opent binnenkort haar deuren in de nieuwe Frederikstraat. De wereldleider op het gebied van jeans heeft maar liefst 500 vestigingen wereldwijd en voegt Tilburg aan dit rijtje toe. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 161 vierkante meter en opent waarschijnlijk in mei haar deuren.

Het straatje dat het Pieter Vreedeplein met de Heuvelstraat verbindt, krijgt daarmee steeds meer vorm. Na Hudson’s Bay en Scotch & Soda verwelkomt de binnenstad dus alweer een grote internationale naam.

Nieuwkomers rondom de Frederikstraat

Het gebied rondom de Frederikstraat is de laatste maanden sowieso volop in ontwikkeling. Eerder werd bekendgemaakt dat Brownies&downieS en de Pizzeria van Jamie Oliver openen aan het Pieter Vreedeplein. Ook Dunkin’ Donuts komt in het najaar richting het Pieter Vreedeplein.

levi's

Over Levi’s

Levi Strauss & Co., beter bekend als Levi’s, is een Amerikaans kledingbedrijf dat het meest bekend is als de producent van het Levi’s-merk van jeansbroeken. In de winkel in Tilburg kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht.

Reageer op dit bericht