Nieuws

vakantiepark
Let op! Dit artikel is al 47 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Libéma investeert fors in vakantiepark Beekse Bergen

Libéma gaat voor een aantal miljoen euro investeren in twee Brabantse vakantieparken. De aanbieder van recreatiewoningen gaat de bungalows op het vakantiepark Beekse Bergen grondig renoveren en restylen. Ook het Dierenbos in Vinkel zal een renovatie ondergaan.

Het gaat in totaal om 160 accommodaties, waarvan een groot deel dit jaar nog op de planning staat om aan te pakken. De overige woningen staan volgend jaar op de planning. Bij Vakantiepark Beekse Bergen gaat het in totaal om veertig woningen en een groepsaccommodatie. Ook de tenten, chalets en diverse faciliteiten op het vakantiepark gaan ze aanpakken.

Gerecycled hout

De woningen krijgen een compleet nieuw interieur en een luxe keuken. Voor het interieur werken ze met van gerecycled (teak)hout. Dit hout is afkomstig uit oude huizen, versleten bruggen en van uit gebruik geraakte spoorwegen. De renovatie zal grotendeels voor de zomer zijn afgerond.  “De bungalows worden helemaal aangepast aan de wensen van nu”, vertelt Maikel Claassens, general manager van Vakantiepark Beekse Bergen. “Ze zullen dezelfde unieke sfeer behouden die bij de woningen en dit park past, maar dan met nieuwe voorzieningen in een modern jasje.

Reageer op dit bericht